.

.

.

.

.

PROJECTE INTERDISCIPLINARI: Visual i Plàstica (VIP) - Educació Física (EF) - Orientació (OR)


NOVES PRÀCTIQUES I INNOVACIÓ EDUCATIVA - METODOLOGIES AMB ENFOCAMENTS GLOBALITZATS

NOUS RECURSOS PER A L'APRENENTATGE: Mindfulness, Quiet Time, Creative Relaxation, Meditació Trancendental, Tèniques de Respiració, Kinesiologia, Massatge, Ioga, Educació Emocional, Bols de Quars...…

dimarts, 21 de juliol del 2015

ESTUDIS CIENTÍFICS DEMOSTREN QUE ELS GRUPS DE MEDITACIÓ LITERALMENT CANVIEN EL MÓN

"La ciència ha parlat: Grups de Meditació literalment canvien el món".
Article a: EWAO Earth We Are One (en anglès)

Font de la imatge: EWAO

Traducció:
“Per a aquells amb luna comprensió bàsica de la física quàntica, pot ser una sorpresa que el simple acte de la meditació pot tenir resultats quàntics que afecten no només el meditador,sino també a la seva comunitat circumdant i al món en el seu conjunt.
El 1978 es va realitzar un estudi sobre un grup de meditadors i com a resultat es va descobrir el "Efecte Maharishi". 7.000 persones van meditar amb la intenció de tenir un efecte positiu en la ciutat que els envolta durant 3 setmanes consecutives. Com a resultat dels seus esforços de meditació intencionals i col·lectius, l'energia col·lectiva de la ciutat va ser totalment transformada. De fet l'esforç de la meditació va ser tan potent que va reduir les taxes globals de delictes, actes de violència i morts en una mitjana del 16%. També hi va haver una reducció en la quantitat de suïcidis i els accidents de trànsit i això va ser amb totes les variables que es van representar. Per si fos poc, hi va haver una reducció del 72% en l'activitat terrorista durant el projecte de la meditació.
Des de llavors més de 50 estudis s'han realitzat per a provar la validesa de l'Efecte Maharishi i els resultats han confirmat l'impacte directe que la meditació global té al món. Aquests estudis són tan clarament indicatius del poder de la meditació per transformar els patrons globals d'energia que els resultats han estat publicats en el Diari de la Delinqüència i la Justícia.
Segons peacefulwarriors.net, "Per exemple, un estudi dia a dia d'una assemblea de dos mesos a Israel durant l'agost i setembre de 1983 va posar de manifest que, en els dies en què el nombre de participants en una assemblea creadora de pau va ser alta, la intensitat de la guerra en curs en el veí Líban va disminuir bruscament. Quan el nombre de participants va ser alt, les morts de la guerra al Líban van caure en un 76%.
Quan l'estudi es va repetir a Gal·les, van obtenir resultats sorprenents. El 1987 Merseyside va tenir la tercera taxa de criminalitat més alta de les onze àrees metropolitanes més grans d'Anglaterra i Gal·les; al 1992 va tenir la menor taxa de delinqüència. Un 40% per sota dels nivells predits pel comportament anterior de la sèrie. Hi havia 255.000 delictes menys a Merseyside entre 1988 i 1992 del que s’hagués pogut esperar tenir a Merseyside si haguéssim continuat la tendència nacional del crim. "
Resultats com aquests ens portaria a veure que la meditació personal és de gran abast més enllà del que fins i tot entenem des de la nostra perspectiva quotidiana. Ajuda a portar a casa el fet imponent que veritablement "els pensaments són coses" i quan pensem en un pensament, és una forma de matèria fina vibracional que està contribuint a la creació de tot el que experimentem. Aquests efectes són de gran abast i un canvi de vida per a les persones, però quan la gent es reuneix i utilitza la intenció per dirigir la seva energia mental cap a una visió col·lectiva, els resultats provoquen LITERALMENT un canvi al món.
Crec que la demanda pot ser plausiblement feta ja que l'impacte potencial d'aquesta investigació és superior a la de qualsevol altre programa d'investigació social o psicològic permanent. Ha sobreviscut a una gamma més àmplia de proves estadístiques que la majoria d'investigacions en el camp de la resolució de conflictes. La informació i la teoria d’aquest treball mereixen la més seriosa consideració per part tant d'acadèmics com de responsables polítics’.
David Edwards Ph.D., Professor de Govern de la Universitat de Texas a Austin.